Спиро Мавровски: Власта го пушти Васко Ковачевски низ вода


Поранешниот пратеник од Битола Спиро Мавровски вели дека власта за брзо време ќе го пушти директорот на РЕК Битола Васко Ковачевски низ вода.


Во интервјуто за „Република“ кое ќе го емитуваме во петок и сабота Мавровски говори за најавите за затворање на РЕК, што тоа ќе значи за Битола и околината, за локалните избори, но и за спортот како негова голема страст.


Погледнете дел од интервјуто


29060043_2016680208590936_36926234558838