Полициски службеници преку Фејсбук бараат да си купат службени пантолони !!! (ФОТО)


Ексклузивно За прв пат во историјата, ексклузивно полициски огласи Се бара униформа, опрема, футроли, опасачи Бидејќи Македонската полиција е свесна и не сака да тежи на буџетот на МВР, се користи еден стар потврден и ефективен метод – стоковна размена Свечено се враќаме во феудализам, благодарение на програмата на Министерот за ЕВРОПСКА И ЗАДОВОЛНА ПОЛИЦИЈА Иако понудените артикли ќе бидат со поминат рок на траење со малку избледена боја можеби и со мали крпеници но нели “боље ишта него ништа”®️. Се моли Министерство за внатрешни работи доколку има нешто заостанато по магацини да донира на огласите. Па нека е и со петокрака петли и ќе бидат заменети…. Доколку се најде чесен донатор и за нив!!! Ај со среќа и аирлија да ни е ЗАДОВОЛНАТА ПОЛИЦИЈА ®️ Oliver Spasovski не ја барај веќе, ја пронајдовме

Фејсбук статус на Синдикат на полиција во Македонија – СПМ.


29060043_2016680208590936_36926234558838