БИТОЛА ГРАДОТ НА КЛАВИРИТЕ: Ново катче и улица посветена на КЛАВИРОТ (ФОТО)


Во Битола е алармантно загрозена е безбедноста на граѓаните, битолчани коментираат во турско Битола бил градот на Конзулите, Економски центар и градот на Клавирите а сега сме само последната Свирка! Револтиран од хаосот и руинираните улици наш читател ни испрати фотографија од тоа како сами се справуваат во Битола за да ги обележат дупките за да не настрадаат недолжни граѓани, ова е Срам за Локалната Власт ако воопшто знаат што е тоа.


29060043_2016680208590936_36926234558838