ЏАМБАЗОВ СЕ СТОКМИ ЗА ВО ВСЕЛЕНАТА, УТРЕ СО БУГАРСКИТЕ КОЛЕГИ СЕ ЧЕКААТ ПРЕД „ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА ЌУСТ


Ги повикувам сите колеги астронаути, утре во 17 часот да се чекаме пред вселенската станица Ќустендил, за да го одработиме првиот тренинг...


29060043_2016680208590936_36926234558838