АНКЕТА НА СДСМ ВО БИТОЛА: Социјалните мрежи вријат Васко Ковачевски или Наташа Петровска кандидат!?


Социјалните мрежи вријат по внатрепартиската анкета на СДСМ во Битола, на која се најдоја имињата на актуелниот директор на ЕЛЕМ, Васко Ковачевски и Наташа Петровска како фаворити и кандидати на СДСМ за Битола, во изминатиот ден на социјалните мрежи можеше да се погледнат десетици фотографии објавени од телефонската анкета. Симпатизерите на СДСМ во Битола очигледно несериозно и со потсмев ја гледаат анкетата па се креативни во нивните одговори, во продолжение погледнете ги дел од инспиративните одговори на анкетираните.


29060043_2016680208590936_36926234558838