Прва песна од новиот албум на Никола Зацевски во придружба на „Симфониски Оркестар“ (ВИДЕО)


Најпрво сакам многу да Ви се заблагодарам на сите Вас, за искрените честитки, да ми бидете здрави, живи, среќни и весели.


Се заврши снимањето на првата песна од новиот албум, кој ќе биде со преработки на стари Македонски Песни во придружба на “Симфониски Оркестар”.

Проект на кој се приклучија голем број на професионалци со цел да пренесеме убава порака до целата нација, со прекрасна Македонска музика која се надеваме дека ќе Ви се допадне и ќе биде достојна за тоа што го заслужува Македонската музичка ризница.

Николче Мицевски, XL MomirovskiStudio, Денис Илиоски, Александар Зац Зацески, Христијан Котевски, Никола Марковски, Марија Петровска, Благојче Ристевски, Наумче Стерјо.


29060043_2016680208590936_36926234558838