(ВИДЕО) Поплавени битолчани: ГЛЕДАЈ ГРАДОНАЧАЛНИЧКЕ КАКО УЛИЦИТЕ ТИ СТАНУВААТ КАНАЛИЗАЦИИОНИ РЕКИ!


После секој дожд битолчани и нивните домови се поплавени а улиците во Битола „Венеција“, граѓаните повеќе ништо не очекуваат од локалната власт и затоа сега се заканија со тужби. Во продолжение погледнете го ОВА ВИДЕО кое на цела мака ќе ве насмее а градоначалничката на Битола, Наташа Петровска нека размисли добро дали сака втор мандат.


Повеќе видеа од поплавени домови проследете ги во продолжение:


29060043_2016680208590936_36926234558838