Во Долно Оризари улиците се средновековни, жителите имаат големи проблеми


Дел од улиците во Долно Оризари се средновековни, жителите имаат големи проблеми зборуваат дека не се асфалтира по редослед туку во оние улици каде што има членови и гласачи на владеачката партијата.


Зачудени се сите од таквата дискриминација која досега е незабележана во оваа приградска населба.29060043_2016680208590936_36926234558838