(ФОТО) АРМИЈАТА ДОБИ ЧИЗМИ


Иако слабо опремена, АРМ е професионално, нашите војници добиваат пофалби од целиот свет, а успесите на армијата се потврдија и со членството на Македонија во НАТО.


Сепак ентузијазмот и професионалноста на војниците не значат професионалност и во министерството за одбрана имајќи го во предвид фактот дека војниците со години се во искинати униформи и без чизми.


Но и кога добија чизми, чизмите се со Северна.


29060043_2016680208590936_36926234558838