Наташа Петровска потроши 4 години и 120 милиони евра од Општина Битола - 6 НОВИ ФОТОГРАФИИ...


Повторно Унијата на млади сили на ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА со шест нови фотографии го опиша четири годишниот мандат на градоначалничката Наташа Петровска, во продлжение погледнете за што станува збор.

Од четири години власт на Наташа Петровска, од потрошени четири општински буџети, денес постираме нови шест слики од "врвните" достигнувања на градоначалничката во заминување.

Четири години пустошење и пасивност, а продуктот е ова што го гледате на сликите.

Голема среќа е што изборите доаѓаат набрзо па битолчани ќе имаат можност да ја испратат Наташа Петровска во историјата.

#МладиКоиПраватРазлика #ВоМладитеЕСилата #УМСБитола


29060043_2016680208590936_36926234558838