(ФОТО) Охриѓани ги асфалтираа дрвата


Ако пред извесно време, дрвата во Скопје беа бетонирани, денеска на социјалните мрежи се појавија нови загрижувачки фотографии од дрвата во Охрид.


Станува збор за местото Горна порта и од фотографиите се гледа дека асфалтот буквално ги „заробил“ дрвата од нашиот туристички центар.


Минатата седмица на кејот „13 Ноември“ по грешка беа бетонирани, па подоцна ослободени неколку дрва од екипите на Град Скопје.


Фото: Булевар.мк

29060043_2016680208590936_36926234558838