НАТАША ПЕТРОВСКА НАЈНЕУСПЕШЕН ГРАДОНАЧАЛНИК: 4 годишниот мандат прикажан во 6 фотографии...


Денес Унијата на млади сили на ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА со шест слики го опиша четири годишниот мандат на градоначалничката Наташа Петровска, во продлжение погледнете за што станува збор.

Кога ќе се завртиме зад нас, ќе забележиме дека полека, мандатот на Наташа Петровска се лизна и само се лизна, ништо повеќе.

Кој, зошто и како ја натера да се кандидира за градоначалник, пред 4 години, не знаеме, а сега не е ни важно, но она што Наташа го стори со градот, е тоа е во рубриката: Најлошото од Битола.

Среќа, во целата оваа несреќа, е тоа што, доаѓаат локалните избори, па граѓаните на Битола ќе имаат можност да ја испратат, Наташа, во минатото.

Ние, тука, ќе објавиме само 6 работи кои се едни од многуте дела на Наташа Петровска, која цел мандат го помина, со ракометен жаргон кажано, со пасивна игра. Многу лошо !!!

#МладиКоиПраватРазлика #ВоМладитеЕСилата #УМСБитола


29060043_2016680208590936_36926234558838