ВМРО бара негативен тест за влез во Македонија


Поранешниот директор на Центарот за белодробни заболувања, Оливер Зафировски, кој е член на ВМРО-ДПМНЕ, денеска побара нужен негативен тест за да се влезе во Македонија.


-Во време кога десетина пациенти веќе се лекуваат од брзорастечкиот делта-сој и кога земјите од светот размислуваат целосно да ги затворат границите, власта во Македонија се однесува неодговорно – рече Зафировски.

29060043_2016680208590936_36926234558838