За утре најавен протест за „Монструм“

За утре во 13.30 часот е најавен нов протест за случајот „Монструм“, кој ќе почне од паркот во чаир и ќе продолжи кон Владата.

Поради најавениот протест од МВР информираат за изменет режим на сообраќајот на улиците „Христијан Тодоровски Карпош“, „Џон Кенеди“, „Цветан Димов“, „Крсте Мисирков“ и бул.„Гоце Делчев“. Министерството испраќа апел до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници.


извор: фокус


29060043_2016680208590936_36926234558838