(Фото) „Балерина среде Битола“: Гол маж танцува на Широк сокак


Откако само пред неколку дена гол човек се прошета во центарот на Охрид, истата ситуација сега ја имаме во градот на конзулите.


На социјалните мрежи е објавена снимка која е направена пред малку, а на на истата се гледа како гол маж танцува среде Широк сокак, Битола.29060043_2016680208590936_36926234558838