СНИМЕНА КРАЖБА ВО БИТОЛА, СЕ ЗАКАНУВААТ НА ГРАЃАНИН: Полицијата и институциите немоќни (ВИДЕО)


Масовни кражби во домовите на битолчани, граѓаните вознемирени се повеќе креваат глас за дрскоста од крадците кои немаат страв и се закануваат, битолчани се повеќе се сомневаат и коментираат на социјалните медиуми дека истите имаат поддршка од државните институции и од една политичка партија само со цел за да манипулира со гласовите на таа етничка заедница.


Видео и повеќе коментари може да погледнете во продолжение:


29060043_2016680208590936_36926234558838