Непозната течност излеана во Охридското езеро


Во Охридското езеро во текот на вчерашниот ден била излеана непозната течност, објави ТВМ.

Порталот пишува дека по пријава на граѓани, екологистите на „Грашница“ излегле на терен и ја констатирале посочената состојба. Во најскоро време се очекува расветлување на еколошкиот инцидент.


29060043_2016680208590936_36926234558838