МАСАКАР ВО НАЈАВА: Ќе се сечи дрворедот на 21-ва во Битола (ФОТО)


Нашите читатели и жителите на улица 21-ва во Битола алармираат за масакар во најава на дрворедот, револтирани од локалната власт и градежната мафија која не остави простор за нови зелени површини и паркови.


Битолчани апелираат да се остави дрворедот и да се направи парк, Општина Битола е на потег!


29060043_2016680208590936_36926234558838