Директор на водовод: Вие сте тука за мене а не јас за вас, ако сакам вода ќе ви исклучам - ВИДЕО


Директор на штипското јавно водоводно претпријатие во налет на нервоза на новинарска екипа се заканил дека тие се тука за него а не тој за нив и дека ако сака ќе им ја исклучи водата. Погледнете го целото видео на ТВ Стар од Штип кое се однесува на директорот Здравко Коцев, кој е кадар на СДСМ и поранешен кандидат за градоначалник на градот.


29060043_2016680208590936_36926234558838