Голем пожар во индустрискиот дел на Битола


Попладнево избувна голем пожар во индустрискиот дел на Битола. Од другиот дел на градот може да се забележи висок час кој се издигна над местото каде што се случи пожарот. Од противпожаната едница на Битола рекоа дека нивната единицата таму интервенира.


извор: тера

29060043_2016680208590936_36926234558838