(Во живо) Teнзично на завpшните зборови за 27 април: Рускоска нeнадejно го измени обвинeниeто за 27


Обвинителката Вилма Рускоска неочекувано пред почетокот на завршните зборови најави дека направила измена во обвинението за настаните од 27 април. Таа измените ги достави на судот без да каже за што се однесуваат.


На ова реагираше одбраната на обвинетите дека мора да бидат запознаени со измените и да им се даде можност за контра докази.


29060043_2016680208590936_36926234558838