КОЗИ НА ПОКРИВОТ НА НЕРВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ: Невообичаена глетка во Струмица


Невообичаен настан денеска регистрираше порталот Струмицаденес.мк. Три кози се качени на покривот на Нервното одделение ви болницата во Струмица.


- Дали планираат „самоубиство“ или решиле само да се фотографираат, уште не се знае. Но, важно козите се качени на кровот на нервното одделение во Струмица, шеговито пишува порталот кој ја објави фотографијата.

29060043_2016680208590936_36926234558838