(ФОТО) Во посета на ОК ВМРО ДПМНЕ Битола беше Влатко Ѓорчев


Во посета на ОК ВМРО ДПМНЕ Битола беше членот на извршниот комитет Владимир Ѓорчев. На средбата со структурите УМС, УЖ, УВ, членови на МК и поддржувачи присутни беа пратеничката Олга Лозановска и претседателот на ОК Битола, Пеце Милевски. Секојдневно сме сведоци дека граѓаните се охрабруваат во јавноста и го искажуваат својот револт од неработењето на локалната и централната власт. Заклучок е дека во четири годишното владеење на СДСМ во Битола не направи ниту еден капитален проект за граѓаните.


29060043_2016680208590936_36926234558838