ВНИМАВАЈТЕ ВО БИТОЛА НА ОВАА ОПАСНА КРИВИНА


ФОТО ВЕСТ: Една од улиците во Битола - ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ.

29060043_2016680208590936_36926234558838