АКО НЕ СТЕ НАРКОБОСОВИ, ВАКА ЌЕ СИ ЧЕКАТЕ


ФОТО ВЕСТ: Пред МВР граѓаните чекаат за пасош.

29060043_2016680208590936_36926234558838