Снимка од инцидeнтот помеѓу Вучиќ и Јеремиќ, од кој за малку беше избeгнaтa тeпaчкa


Малку недостасуваше договорената средба помеѓу српскиот претседател Александар Вучиќ и опозиционерот Вук Јеремиќ да прерасне во физичка пресметка и тоа во претседателската вила.


На снимката која се појави на социјалните мрежи може да се види целата расправија помеѓу Вучиќ и Јеремиќ „Њузмакс Адрија“ објави снимка од расправијата помеѓу српскиот претседател со опозициските политичари.


На почетокот на снимката Јеремиќ му вели на Вучиќ дека е крадец, предавник и кукавица, а потоа го повикува на физичка пресметка.


извор: инфомакс

29060043_2016680208590936_36926234558838