Спасевска: Претседателе ние родителите чекаме прием за законот за образование додека вие парадирате


Драг Претседателе!

Додека ние РОДИТЕЛИТЕ чекаме E-mail од вас за прием....додека ние РОДИТЕЛИТЕ чекаме за потписи вие парадирате!!!! Горделиво се шетате додека ние чекаме од ВАС да го решиме проблемот со образованието! Само така продолжете претседателе! Ама ние неуморно ќе се бориме до крај затоа што свесно сакате да им наметнете на децата нешто што ние РОДИТЕЛИТЕ НЕ ГО САКАМЕ и НЕМА ДА ГО ДОЗВОЛИМЕ! Поддржувајте што сакате , ама ОВА НЕМА ДА ГО СТАВИТЕ НА КЛУПА!!!


29060043_2016680208590936_36926234558838