НАЈСКАПИ КЛУПИ НА СВЕТОТ: Две клупи 16.260 евра само во Битола - ФОТО


Скандалите се нижат и реакциите не запираат на социјалните мрежи од страна на битолчани кон локалната власт во Битола. Претходно со мостот во Буковски ливади, помошното црево во Ротино и свеченото отворање на дрвената клупа во градскиот парк денес Општина Битола има нов проект ДВЕ КЛУПИ само ЗА 16,260 ЕВРА, секако ќе бидат туристичка атракција како најскапи на светот но ќе претендираат да бидат и светско чудо а туристичката мапа и понуда на Битола ќе биде побогата. Битолчани ќе може да се фотографиираат слободно а на туристите ќе им се наплаќа.


Повеќе погледнете на следниот линк во продолжение:


29060043_2016680208590936_36926234558838