Деца од Битола продаваат чаша сок на улица за 5 денари за да соберат пари за лекување на нивниот...


Децава од Битола продаваат чаша сок на улица за 5 денари за да соберат пари за лекување на нивниот другар Николче. Политичари СРАМ да ви е објавува intvaustralia


gif

извор: шило магазин


29060043_2016680208590936_36926234558838