ЗАБАВАТА МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ: Playstation 5 отсега и во Битола само во BUBBLE GAME CLUB!


Деновиве Битола доби ново место за забава и релаксација кое се наоѓа во самиот центар на градот. Bubble Game Club се наоѓа на ул. Димитар Илиевски Мурато поточно во зградата Обител на првиот кат.

Bubble Game Club работи секој ден од 11:00 претпладне до 00:00 часот. Посетителите освен со игрите на новиот Playstation 5 во ова забавно катче може да се релаксираат и со други забавни игри како што се Шах, Џенга, Карти и Домино.

Објектот поседува и тераса на која нашите сограѓани деновиве ги следат натпреварите од Европското првенство во фудбал при што се освежуваат со добро кафе и други безалкохолни пијалоци.


29060043_2016680208590936_36926234558838