АНДОНОВСКИ: Ќе се зачудев ако Заев и Ахмети разговараа за инвестиции а НЕ ЗА ПРОМЕНА НА ХИМНАТА


ЌЕ СЕ ЗАЧУДЕВ АКО ЗАЕВ СО АХМЕТИ РАЗГОВАРАЛ ЗА ИНВЕСТИЦИИ А НЕ ЗА ПРОМЕНА НА ХИМНА


1. На Заев не може да му се верува - го промени името а се колнеше дека нема жив човек што ќе го промени

2. Наместо за инвестиции во пруги, патишта и водовод повторно се распродаваат македонските интереси

3. Слоганот „Македонија за сите луѓе“ најдобро ја отсликува политика на ВМРО-ДПМНЕ - ние не ја гледаме државата како држава на две пруги, на една оние од власта, другата за сите други, а тука се буквално сите. Ние не го менуваме концептот за македонско национално единство, ние сакаме да ја извадиме Македонија од двостепеност или на пример за некој има вакцини за некој не


29060043_2016680208590936_36926234558838