ЗАЕВ И АХМЕТИ СЕ ДОГОВОРИЛЕ: „Ненаситен“ од Марјан Стојановски ќе биде новата химна


Сатирична вест на порталот Кооперација.


Преговорите помеѓу коалиционите партнери во Владата за избор на нова химна завршија успешно откако двете страни најдоа компромисно решение што најдобро ги опишува нив како владетели и во исто време е доволно грандиозно да биде идната наша химна.

Се работи за песната „Ненаситен“ што ја исполнува една од најголемите ѕвезди на македонското музичко небо, Марјан Стојановски и која по повеќечасовни преговори едногласно била изгласана од претставниците на двете владејачки партии.


ЦЕЛАТА САТИРИЧНА ВЕСТ МОЖЕ ДА ЈА ПРОЧИТАТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК: КОПЕРАЦИЈА.

29060043_2016680208590936_36926234558838