МАНЕВСКИ: Честитки до Заев и Васко Ковачевски, ВОСХИТЕН СУМ „ЕЛЕМ" Е ЗАГУБАР


Михајло Маневски со иронична честитка до шампионот Васко Ковачевски и Премиерот Заев по официалниот податок дека ЕЛЕМ е загубар, во продолжение погледнете ја реакцијата во целост:

ЧЕСТИТКИ ДО ЗОРАН ЗАЕВ И ВАСКО КОВАЧЕВСКИ..

ВОСХИТЕН СУМ. ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА "ЕЛЕМ" ВО ЗАГУБА ОД 16,8 МИЛИОНИ ЕВРА!?.

БРАВО. УСПЕАВТЕ ЗА 4 ГОДИНИ ДА УНИШТИТЕ ЕДНА ОД НАЈПРОФИТАБИЛНИТЕ КОМПАНИИ ВО МАКЕДОНИЈА ВО ЕНЕРГЕТСКИОТ СЕКТОР.

ШТО ПРАВЕВТЕ? КРАДИ, КРАДИ, И ОП, ДОЈДЕ КРАЈОТ. УКРАДОВТЕ СЕ ШТО МОЖЕШЕ ДА СЕ УКРАДЕ.

КОПАВТЕ ЈАЛОВИНИ, ЈАГЛЕН, ТРПАВТЕ ВО ЏЕБОВИ МИЛИОНИ ЕВРА.

ШАМПИОНИ СТЕ, НЕМА ШТО, ГАЛОПИРАЧКИ КРИМИНАЛЦИ.

ВИ СИМНУВАМ КАПА. НЕМА НЕШТО ШТО ЗОРАН ЗАЕВ И НЕГОВАТА СДСМ КРИМИНАЛНА БАНДА НЕ МОЖЕ ДА ИСКРАДЕ И ДА УНИШТИ.

РЕСПЕКТ АЈДУЧИШТА.


29060043_2016680208590936_36926234558838