Се бетонира брегот во Струга, инспекциските служби не реагираат


Невладината Охрид СОС на социјалните мрежи постави фотографија од крајбрежејот на Струга каде брегот се бетонира.

-КАКО СЕ БЕТОНИРА БРЕГОТ (чекор по чекор) Во Општина Струга дивоградби нема. Стоп. Радожда е постара од УНЕСКО. Стоп. Инспекциските служби известени. Стоп. Никој не презема ништо. Стоп.

29060043_2016680208590936_36926234558838