(Видео) Џафери збеcна: Цел ден тупите овде Талат, Талат, Талат! Еве ви го Талат!


Се вжештува ситуацијата на собраниската седница на која требаше да се изгласа пакетот мерки за финансиска помош на граѓаните. Претседатеот на собранието, видно вознемирен почна да вика на цел глас.


„Па море 100 саати ќе зборам. Па три месеци ме држите овде. Да, да, збори колку сакаш. Цел ден ми тупите овде со медиумите. Цел ден тупите овде со медиумите Талат, Талат, Талат! Еве ви го Талат!“


извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838