Одново гори депонијата кај Алинци: Густи облаци од чад се шират насекаде (ФОТО)


Три дена гори депонијата Алинци во близина на Прилеп. Наши читатели ни испратија фотографии на кои се гледа дека над депонијата се креваат густи облаци од чад, а велат и дека се шири непријатна миризба. Па ако има институција некоја надлежна и ако нема друга работа може да интервенира.


29060043_2016680208590936_36926234558838