Циркуз во Собранието, владата нема пари за петтиот сет мерки


Пратеничката на ВМРО ДПМНЕ, Олга Лозановска реагира на циркусот кој се случува во собрание:


Прават циркуз во Собранието, зашто нема пари за петтиот сет мерки. Ако сакаат да им помогнат на граѓаните, Талат ќе ја стави 36 Седница, да се изгласа помошта. Ама....ИМА ОВА ДРУГА ПОЗАДИНА.

КОЛКУ СЕДНИЦИ СЕ ОСТАВЕНИ ДА СЕ ИЗГЛАСААТ КОГА ЌЕ ИМА МНОЗИНСТВО?? МНОГУ! Сега сакале прво 32 седница да се изгласа (а за неа немаат мнозинство, потоа 36. ЗОШТО???


29060043_2016680208590936_36926234558838