НИЕ СМЕ ИДНИНАТА: Централна годишна конференција на УМС ВМРО-ДПМНЕ, во ХЕРАКЛЕЈА - БИТОЛА


Претседателот на ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА, Пеце Милевски ги повика битолчани да се приклучат во најголемата младинска организација и ги покани на годишната централна конференција на УМС ВМРО ДПМНЕ во ХЕРЕКЛЕА - БИТОЛА.


- Кај секој млад Македонец да се развива чувството за припадност, чувството за самоуважување, но и одговорност.

- УМС ВМРО-ДПМНЕ е начин на живот !

- Разбирајќи дека сите сме минливи и менливи, а само татковината останува.

- Должни сме со целокупниот наш придонес да се активираме во остварување на интересите на татковината.

- Покана до секој млад БИТОЛЧАНЕЦ !

- ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА на УМС 12.06.2021 Хераклеја 17:30


29060043_2016680208590936_36926234558838