СВЕТОТ СЕ СМЕЕ: Градоначалничката Наташа Петровска свечено отвори „маса“ во Битола - ФОТО


Социјалните мрежи и медиумите не стивнуваат со реакции од страна на граѓаните кои во неверување со иронија и хумор гледаат на новиот гаф на градоначалничката Наташа Петровска која отвори нова маса во градскиот парк во Битола. Во продолжение погледнете ја реакцијата и на познатиот македонски актер и стендап комичар Бојан Велевски.


29060043_2016680208590936_36926234558838