ЕКО КЛУБ истура фекалии по каналите во ЛОГОВАРДИ, жителите револтирани (ФОТО)


До нашата редакција жителите на село Логоварди ни испратија фотографии со кој тврдат дека ЕКО КЛУБ истура фекалии од јамите што ги чистат во канали близу селото алармираат дека се шири непријатна миризба, прашуваат кој даде одобрение за сето ова!?


29060043_2016680208590936_36926234558838