НОВА ГОЛЕМА ИНВЕСТИЦИЈА ВО БИТОЛА


После менувањето на уличните ламби на неколку улици во градот и помошното црево во Ротино, битолчани има на што да се израдуваат добија и мулти функционална нова маса во паркот во Битола на која може да играат шах или да седат на неа во зависност од расположение. Во продолжение погледнете го отварањето на новата маса од страна на градоначалничката Наташа Петровска: АИРЛИЈА И СО ЗДРАВјЕ ДА СЕ СЕДИ.


29060043_2016680208590936_36926234558838