Протест на ВМРО ДПМНЕ во БИТОЛА: Владата да ја објави „капитулацијата“ и новиот бугарскиот договор


БИТОЛА ПОВТОРНО ПРОТЕСТИРА

среда, 09.06.2021 год.


БЛОКАДА на раскрсницата на ул. Димитар Илиевски Мурато и ул. Никола Тесла - кај Гроздот.

Протестите ќе бидат од 15 до 17 часот

Владата јавно да го објави таканаречениот „патоказ“ за преговорите со Бугарија.

Излези за Македонија


29060043_2016680208590936_36926234558838