ВИДЕО I Ечеше „Бисер Балкански“: Победата над Бугарија нашите фудбалери ја прослави со големо славје


Македонската фудбалска репрезентација до 21 година ја совлада Бугарија со 5-1. Тоа беше причина за големо славје во соблекувалната.


Тие победата ја прославија пеејќи ја познатата песна на Гоце Николовски „Бисер Балкански.

Сплоти Пирин , Егеј син, ечеше во Турција.


29060043_2016680208590936_36926234558838