Мицкоски: Планираат цената на струјата да ја зголемат за 15 отсто

Власта сака да ја зголеми цената на струјата, најави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Тој откри дека покачувањето може да достигне и 15 отсто.


извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838