НИЕ СМЕ ИДНИНАТА: Централна годишна конференција на УМС ВМРО-ДПМНЕ, во ХЕРАКЛЕЈА - БИТОЛА


Почитувани браќа и сестри, ве информираме, а воедно ве покануваме на годишната конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ на12.06.2021, Сабота, во 17:30 во амфитеатарот во Хераклеа - Битола.

Заедно сите да ја прославиме 30 годишнината од постоењето и работењето на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, со една единствена желба: долговечна и просперитетна Република Македонија.


#МладиКоиПраватРазлика #ВоМладитеЕСилата #УМСБитола


29060043_2016680208590936_36926234558838