Додека Рашко го пуштаат во куќен притвор со пола милион евра, полицијата апси баби и дедовци...


Денес оваа фотографија на социјалните медиуми предизвика гнев кај граѓаните од односот на институциите кон обичните граѓани кој преживуваат ден за ден, погледнете во продолжение за што се работи:


Додека Рашко го пуштаат во куќен притвор со пола милион евра, полицијата апси баби и дедовци што продаваат цвеќе и јајца кај пазарчето Аеродром!

#ПакДаГиГласате #ДаЖивееЗаев


29060043_2016680208590936_36926234558838