БОЖИНОВСКИ: АД ВОДОСТОПАНСТВО ослободи од плаќање 1.007.964 денари фирма блиска до ВЛАСТА! - ФОТО


БОЖИНОВСКИ: - КАКО ЛАЖЕШЕ ЗАЕВ: ,,И ОВА НИКОГАШ ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ!!!,,

Арно ама, Бордот на директори на АД ВОДОСТОПАНСТВО НА РСМ во државна сопственост ослободува од плаќање на 1 007 964 денари фирма блиска до власта. Претседателот на Бордот и уште еден член се од Струмица, блиски луѓе на Зоран Заев.

Фирмата е на Ѓорѓе Цветков од Струмица, финансиер на СДСМ и близок до семејството Заеви.

ЕВЕ, СЕ ПОВТОРУВА!


29060043_2016680208590936_36926234558838