ФОТО I Кабинетот на Филипче и екс заменик-министерот Колемишевски се вакцинирале во Ниш!


Високи партиски функционери од власта како и екс заменик – министерот за економија, Кирил Колемишевски се „уловени“ на фотографија за странски медиум додека чекаат ред за вакцинација против Ковид-19 во Ниш. – Малку незгодно да те фати ако Кире Колемишевски, висок партиски функционер и министер, па Јован и Сандра од кабинет на Венко Филипче, инаку министер за здравство, се фатени на фотографија за странски медиум како чекаат ред во Ниш за вакцинирање, нели? Kiril Kolemisevski ти ли си?

Незгодно, ама не за Зоран Заев и Венко Филипче, гарант се на мотор некаде, м?, прашува портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838