ДОБРАТА ВЕСТ НА ДУИ ЗА ДОБРО НА ДРЖАВАТА: Рамиз Мерко оди на диета!


Сатирична вест на порталот Кооперација.


Крај на неизвесноста што ја предизвика највисокото раководство на ДУИ со најавата дека во сабота ќе открие добра вест од која државата, но и партијата ќе имаат голем бенефит. Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, оди на диета пропишана од партијата, затоа што неговата хуманост за која пишувавме пред некое време, била протолкувана како алчност, па тоа негативно се одразило на рејтингот на партијата.

ЦЕЛАТА САТИРИЧНА ВЕСТ МОЖЕ ДА ЈА ПРОЧИТАТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК: КОПЕРАЦИЈА

29060043_2016680208590936_36926234558838