ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА: Со Наташа Петровска, Битола е вратена како во „ВТОРА СВЕТСКА ВОЈНА"


ОТЧЕТОТ НА ПЕТРОВСКА - " БИТОЛА ПОМЕЃУ ДВЕТЕ СВЕТСКИ ВОЈНИ "


Власта е неспособна и во предизборна паника. Потценувањето на битолчани е огромно од Петровска и од страна на СДСМ во изминатите 4 години и како доказ за сето тоа е оваа брошура кој што дел од битолчани ја добија а беше поделена од страна на Општина Битола по куќите и становите каде што живеат граѓаните. Ако ова е тоа што успеала Петровска во изминатите 4 години да сработи, сето тоа ставено низ неколку фотографии кои што се повторуваат на неколку места во оваа брошура, навистина е срамно и за СДСМ и за Петровска и за битолчани сето ова што го гледаме. Доказ за нивното неработење е токму насловната фотографија од оваа брошура, ова не наликува на Битола во 21 век, туку оваа фотографија многу повеќе потсеќа на Битола меѓу двете светски војни. - Посочи ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА.

29060043_2016680208590936_36926234558838